Volwassenen

Mis je soms balans & plezier?

Je bent niet alleen…

Voel jij dat je soms wat balans mist in je leven of je niet zo goed weet wat nu eerst te doen? Ben je soms overprikkeld of geraak je niet in actie? Kan jij niet doen wat je wenst omdat je motorische of sensorische problemen hebt? Of is je levensdoel of de zin van je leven nu niet duidelijk voor jou? 

Ook als volwassene kan het leven uitdagingen en situaties brengen waarin het nodig is om een nieuwe balans te zoeken zodat we met plezier in ons leven kunnen staan. 

Ik weet dat het anders kan!

In mijn dagelijks leven vind ik nu vaak zelf oplossingen om vanuit mijn kracht uitdagingen te overwinnen en balans te vinden. Er waren ook periodes dat het moeilijker ging. Ik stond bv. in 2016 voor de deur van een burn-out en stapte er niet door, in 2009 was ik een vermoeide mama met relatieproblemen, in 1994 had ik rugklachten en kon niet meer recht staan…

Mijn uitdagingen overwinnen was een weg van informatie uitwisselen, mezelf laten begeleiden en inspireren, cursussen volgen, … Ik begon het boeiend vinden om nieuwe dingen te leren, om zelf te groeien en verder open te bloeien.

Vroeger vond ik het leven vaak niet zo leuk. De laatste jaren heb ik meer en meer plezier in het leven en kan genieten van de groei en ontwikkeling die ik doormaak.

Voor mij is het verhaal van hoe wij prikkels verwerken voor iedereen belangrijk. Zonder prikkels of door ons af te sluiten van prikkels kunnen we niet leven of bewegen, kunnen we geen balans of plezier ervaren. Of we nu rust willen vinden of actie willen ondernemen, onze kracht of talenten willen inzetten, zin in het leven hebben… Het is altijd handig om te weten welke prikkels je hiervoor nodig hebt. 

Ook als volwassene kan het leven uitdagingen en situaties brengen waarin het nodig is om een nieuwe balans te zoeken zodat we met plezier in ons leven kunnen staan. 

Ik wil ook jou meer en meer balans en plezier in je leven gunnen!

 Laat ons samen op zoek gaan naar een weg er naartoe

Hoe kan ik je helpen?

In mijn praktijk kan je terecht:

  • Om je prikkelverwerking/sensorische informatieverwerking in kaart te brengen en oplossingen te zoeken voor jouw specifieke noden. 
  • Na NAH (niet aangeboren hersenletsel) met sensorische en/of motorische problemen van de bovenste ledematen en begeleiding bij activiteiten in het dagelijks leven zoals, wassen, aankleden, boodschappen doen, koken, werken, tuinieren, structureren van dagactiviteiten, omgaan met de beschikbare energie. Het doel zal zijn om zelfstandigheid en welbevinden te vergroten. 
  • Bij vragen i.v.m. zingeving bv. Wat is mijn doel? Wat is de zin van mijn leven? Wat zijn mijn talenten? Wat zijn mijn uitdagingen? We doen dit vanuit een programma gebaseerd op Hebreeuwse codes en numerologie. 

Zet de eerste stap naar meer balans

Heb je vragen? Of wil je graag een afspraak inplannen? Wel, alles start bij een eerste vrijblijvende kennismaking. Ik leer je graag kennen en help je zo goed ik kan verder op basis van waar jij het meeste nood aan hebt.