Levenslessen / zielenmissie

Heb je wel eens het gevoel ‘Is dit het nu?’ of Heb je het gevoel dat je vanalles doet omdat het moet en er binnen in je nog andere wensen zitten.

Komen er ook vragen bij zoals: Doe ik het wel goed? Is dit de bedoeling? Waar draait het nu écht om?

Wanneer een mens geboren wordt, zit alles in het zaadje. Wat we hiermee doen, kunnen we als volwassene terug zelf bepalen. Je kan de antwoorden terug in jezelf vinden. Dit vraagt soms wel om wat begeleiding en nieuwe stappen durven zetten.

Als ergotherapeute kan ik je helpen om wat je nu als problemen ervaart, om te buigen naar kansen zien i.v.m. de dingen die belangrijk voor je ontwikkeling zijn. Ja, ook als volwassene kunnen we nog veel dingen leren en ons verder ontwikkelen. Zo zal je meer voldoening vinden en krijgt je leven een betere kwaliteit.

Ik volgde ook nog een opleiding om je ‘soul purpose’ in kaart te brengen. Hierbij wordt vertrokken vanuit je geboortenaam en een oude numerologie.

We brengen dan je uitdagingen, talenten en doelen  op fysiek en spiritueel niveau in kaart alsook je zielendoel. Dit kan een uitstekende start zijn voor een begeleiding.

Je kan in onderstaande blog nog verder lezen.